Fotobehang basicwall

Met het fotobehang basicwall maak jij van de saaiste muren echte eyecatchers. Want dit voordelige maar kwalitatieve fotobehang is dé ideale manier om in jouw huis, kantoor, restaurant of een in een andere ruimte direct sfeer te creëren. Of je nu gaat voor een waar kunstwerk of toch liever voor een groene muur vol jungleplanten, met het fotobehang basicwall kan je alle kanten op. Zoek binnen onze database van miljoenen foto’s naar een ontwerp dat perfect past bij de ruimt.

De innovatieve eigenschappen van fotobehang basicwall

Met het fotobehang basicwall krijg je een innovatief materiaal dat over verschillende handige eigenschappen beschikt. Dit behang materiaal is extra voordelig en daarom ook interessant voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige kwaliteit voor een iets lagere prijs. Dit materiaal heeft een matte en daarmee stoere uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld heel mooi werken bij een print met metalen of stenen elementen. Hierdoor worden deze materialen extra benadrukt en komt de print nog meer tot leven.

Je kunt het fotobehang basicwall zelfs gebruiken op een muur die daarvoor nog knalrood was. Deze kleur is binnen no time weggewerkt met het naadloze fotobehang basicwall. Dat de rode kleur niet door het behang doorschijnt, komt door de grijze onderlaag. Heel handig, want zo kan je direct beginnen met behangen. Je hoeft met dit materiaal ook niet bang te zijn voor vlekken die er niet meer uitgaan, want je kunt het heel eenvoudig weer schoonmaken.

Waar je op moet letten bij fotobehang basicwall

Het fotobehang basicwall kan dus wel heel eenvoudig de ondergrond kleur maskeren, maar zal niet de ondergrond egaliseren. Wij hebben wel een ander materiaal (Multitexpro) dat oneffenheden tot 4 mm wegwerkt, deze is te vinden op de pagina met alle materialen. Bij het gebruik van het fotobehang basicwall moet je er dus rekening mee houden dat het wel van belang is te zorgen voor een egale ondergrond. Anders zul je de oneffenheden door het behang heen zien.

Fotobehang basicwall kopen

Bij XXL behang kan je naadloos fotobehang basicwall kopen in verschillende formaten en met allerlei diverse prints. Wij zorgen voor een zo veilig mogelijk transport, dankzij het inzetten van DHL of onze eigen bezorgdienst (ONB). Met ONB worden onze producten direct bij jou afgeleverd en is de leverbetrouwbaarheid maar liefst 99%! Jouw fotobehang basicwall wordt in Nederland bedrukt. Doordat de productie dicht bij huis plaatsvindt, kunnen onze producten ook snel bij jou thuis bezorgd worden. Bekijk alle mogelijkheden op onze website en bestel nu snel!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.