Naadloos fotobehang auto

Het fotobehang met auto is ideaal voor jouw autobedrijf, garage, of voor bij jou thuis! Kijk jij bijvoorbeeld graag Formule 1 met vrienden en heb jij hier een aparte ruimte voor, dan is het fotobehang met een auto zoals bijvoorbeeld een Ferrari natuurlijk heel toepasselijk. Maar ook voor autobedrijven is het fotobehang met auto erg interessant. Het laat direct zien wat het product is dat wordt verkocht en kan bijdragen aan een stukje storytelling in jouw showroom.

Ben je op zoek naar fotobehang met auto’s? Hieronder vind je inspiratie voor jouw fotobehang.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Varianten naadloos fotobehang auto

Bij XXL Behang vind je 17 miljoen verschillende foto´s in onze database. Al deze foto´s kan jij kiezen voor jouw ontwerp. Tussen deze talloze mogelijkheden bevinden zich ook nog eens tal van variaties op het fotobehang met auto. Je vindt bij ons bijvoorbeeld een foto waar de auto wordt  overgedragen aan de nieuwe eigenaren, een foto van een monteur met een auto en bijvoorbeeld een stel dat gelukkig is op vakantie met hun nieuwe auto. Dit zijn de commerciële foto’s. Daarnaast hebben wij ook foto’s van raceauto’s, auto’s die door een landschap rijden en detail fotografie. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan snel al het fotobehang waar een auto op staat en bestel jouw fotobehang nu snel!

Naadloos fotobehang materialen

Bij XXL Behang gaan blijven wij continu innoveren. Wij bieden niet alleen hoogwaardig fotobehang, maar zetten net die extra stap om de waarde van onze producten te vergroten. Dit doen wij door de nieuwste technieken op het gebied van textiel en doekwerk toe te passen op onze behang materialen. Hierdoor kan jij kiezen uit: Airtex®, SanoTex, WalltexPro®, Basicwall en MultiTexPro.

Om toch een van deze materialen uit te lichten, gebruiken wij hiervoor MultiTexPro. Dit materiaal is naast erg mooi om te zien ook nog eens goed voor jouw portefeuille. Het werkt namelijk isolerend. Zo zorgt het dat jouw huis in de zomer koel blijft en in de winter zorgt het dat de warmte niet vervliegt. Ook werkt dit materiaal geluiddempend. Wel zo handig wanneer jij en je vrienden juichen als Max over de finish racet. Zorg dus dat in jouw huis het fotobehang met een auto komt te hangen. Niet alleen als decoratie, maar ook als hulpmiddel.

Naadloos fotobehang auto kopen

Was jij al een tijd op zoek naar het perfecte fotobehang met een auto? Of het nu voor jouw bedrijf of jouw huis is bedoelt, je vindt het bij XXL Behang. Hier mag je hoogwaardig naadloos fotobehang verwachten, wat wordt gedrukt op innovatieve materialen. Kies jouw print, bepaal het materiaal en haal dé eyecatcher van jouw woning deze week nog in huis!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.