Fotobehang toilet

Je ziet het steeds vaker; fotobehang voor het toilet. Van subtiel fotobehang met een tegel, tot de gekste prints. Steeds meer mensen besteden aandacht aan het stijlen van de kleinste ruimte van het huis. Fotobehang voor het toilet is dan ook hét perfecte middel om een statement te maken. Je kunt zelf kiezen of je voor een ingetogen of juist uitbundige print wilt gaan. Doordat wij beschikken over een ruime keuze aan afbeeldingen, weet je zeker dat je een geschikt beeld vindt bij XXL Behang. Ben je benieuwd wat er zo uniek is aan het fotobehang voor het toilet? Lees hieronder meer over dit speciale behang en alle unieke eigenschappen.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang voor een wc met stijl

Zorg voor een minstens net zo stijlvolle wc met het fotobehang voor het toilet van XXL Behang. Want waarom zou je jouw hele huis met aandacht inrichten en je best doen om dit er zo stijlvol mogelijk uit te laten zien, maar de wc vergeten? Wij van XXL Behang vinden dit zonde. Met het juiste materiaal is het aanbrengen van fotobehang in jouw toilet heel eenvoudig. Doordat ons behang naadloos is, kun je dit heel eenvoudig aanbrengen op de muren. Geen gedoe met het knippen van het textiel of het perfect aan laten sluiten van stroken. Wij zorgen dat het behang op maat wordt geleverd en direct aangebracht kan worden.

Zo stijl jij met fotobehang de toiletruimte

Ga all-in met het fotobehang voor jouw toilet. Deze ruimte is vaak saai, waardoor het juist heel stijlvol is wanneer je hier een statement maakt. Tegenwoordig zie je bijvoorbeeld veel jungle prints of klassieke motieven terugkomen op het toilet. Zo maak je van jouw wc écht een aparte kamer, in plaats van de standaard grijs met witte tegels. Maak dus van de kleinste kamer van het huis een volwaardige kamer, met een volwaardige styling.

Hygiënisch fotobehang voor het toilet

Misschien vraag jij je nu wel af hoe je dit fotobehang in het toilet schoon kunt houden? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Wij bieden een speciaal materiaal aan dat is niet alleen afneembaar is, maar ook nog eens vuil en vocht afstotend. Dit is wel zo hygiënisch op de wc. Zo kan jij heel gemakkelijk het toilet schoonhouden en hoe je niet bang te zijn dat het vuil in het fotobehang van jouw toilet trekt. Je leest op onze website meer over de verschillende materiaalsoorten en de toepassingen hiervan.

Fotobehang voor het toilet kopen

Zorg dat jouw wc een volwaardige kamer wordt met het naadloos behang voor het toilet van XXL Behang. Bekijk de 330 miljoen verschillende afbeeldingen en prints op onze website en ontdek het perfecte ontwerp, dat past bij jouw wc. Wij leveren jouw zelf samengestelde behang vervolgens zo snel mogelijk bij jou thuis. Dankzij de bezorgoptie: “onbezorgd bezorgd” creëren wij zoveel mogelijk zekerheid. Doordat jouw order direct vanuit de productie wordt geleverd via onze eigen bezorgers, hebben wij de meeste controle over een veilige bezorging. Wij doen er alles aan om jouw bestelde product in perfecte staat af te leveren bij jou thuis.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.