Naadloos fotobehang jungle

Je ziet het fotobehang met jungle thema steeds vaker terugkomen binnen verschillende interieurs. Meestal wordt het gecombineerd met gouden elementen en luxe materialen. Dit wordt ook wel ‘jungle chique’ genoemd. Deze woonstijl is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden, mede door woonprogramma’s en Instagram. Hier zie je het fotobehang met jungle thema ook vaak terugkomen in een hal of wc, om dit soort loze ruimtes iets meer pit te geven.

Ben je op zoek naar fotobehang met jungle? Hieronder vind je veel inspiratie voor jouw behang.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Daarnaast zie je het fotobehang met jungle thema steeds vaker terugkomen binnen het bedrijfsleven. Denk aan hotels en horeca bijvoorbeeld. Binnen de facility branche wordt beleving steeds belangrijker. Opvallen en Instagram waardige foto spots creëren is dan ook een must om zichtbaar te blijven als bedrijf. Hier kan het fotobehang met jungle thema perfect bij helpen.

Jungle fotobehang combineren

Combineer het jungle fotobehang met bijvoorbeeld een fluwelen bank of fauteuil. Plaats hiernaast een gouden bijzettafel of een gouden lamp met palmbladeren, om het thema door te trekken in de rest van het interieur. Doe dit ook met de sierkussens. Denk aan prints als: luipaard print, zebra print of tijger print. Zo maak je een mooie combinatie tussen jouw behang en inrichting.

Fotobehang jungle dieren

Naadloos fotobehang met jungle thema en dieren vind je in diverse stijlen. Denk bijvoorbeeld aan hele lichte kleuren of juist heel donker. Ook zit er verschil in de verhouding bladeren en dieren. Op de ene print zie je de dieren beter dan op de ander. Het is dus maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat en wat het beste past bij de inrichting van jouw woning. Stem de stijl van het fotobehang met jungle thema vooral af op de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een eetkamer de donkerdere print, voor een gezellige sfeer en kies het lichtere fotobehang met jungle thema voor een kinderkamer.

Fotobehang jungle kopen

Heb jij het perfecte fotobehang met jungle thema gevonden? Bekijk dn alle materiaal opties. Bij XXL Behang vind je de materialen van hoge kwaliteit. Elk van deze materialen is uniek om de eigenschappen die deze met zich meebrengt. Dus leg deze eigenschappen allereerst naast jouw wensen en beslis op basis hiervan voor welk materiaal je wilt gaan.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.