Fotobehang slaapkamer

Fotobehang voor de slaapkamer kan een extra rustig uitstraling geven. Soms denken mensen dat behang altijd onrustig is, doordat zij direct denken aan drukke printjes. Met het fotobehang voor de slaapkamer van XXL Behang is dit niet het geval. Want juist ons fotobehang kan een slaapkamer omtoveren tot een oase van rust. Denk bijvoorbeeld aan een afbeelding van het strand. Terwijl je in bed ligt, kun je de golven bijna horen. Of wat dacht je van de warme kleuren van een zonsondergang? Dankzij dit fotobehang in de slaapkamer krijgt de ruimte een knusse uitstraling. Dit slaapt veel beter dan een kille witte kamer. 

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang slaapkamer rustig

Het is dus wel belangrijk om te kiezen voor fotobehang in de slaapkamer met een rustig beeld. Naast het strand en de zonsondergang kan dit bijvoorbeeld ook een Schotse Hooglander zijn of bijvoorbeeld een mooi landschap. Om het fotobehang in de slaapkamer niet te veel te laten overheersen kun je het beste kleine prints vermijden.

Fotobehang slaapkamer natuur

Voor veel mensen is het fotobehang voor de slaapkamer met een natuur gerelateerd beeld altijd rustgevend. Dit is eigenlijk ook best logisch. Denk maar aan alle mensen die er in het weekend of tijdens vakantie op uit trekken de natuur in. Of het nu gaat om een boswandeling of dagje naar het strand, wij mensen zijn gek op de natuur. Het is dé plek om even te ontspannen. Weg van de drukte, digitale apparaten en geluiden. Door fotobehang in de slaapkamer aan te brengen kan je dit gevoel terug laten komen in jouw huis. Dus ook bij minder weer kun je helemaal tot rust komen, gewoon in jouw eigen slaapkamer.

Slaapkamer fotobehang kopen

Om slaapkamer fotobehang te kopen selecteer je allereerst een beeld uit onze beeldbank. Vervolgens kun je met de configurator jouw beeld perfect afstemmen op jouw wensen. In de configurator kun je namelijk zien hoe jouw gekozen afbeelding wordt uitgesneden en hoe deze eruit zal komen te zien. Ook kun je bij het samenstellen van jouw perfecte fotobehang voor de slaapkamer kiezen uit diverse behang materialen. Al deze materialen hebben speciale eigenschappen. Zo haal jij nóg meer uit het behang. Doordat het behang over extra eigenschappen beschikt, maakt dit het een stuk interessanter om te kiezen voor naadloos behang in de slaapkamer, in tegenstelling tot verf. Als laatste kun je kiezen hoe en wanneer je jouw behang bezorgd wilt hebben. Heb je nog vragen over een van de producten, de configurator, de bezorging of het behangen zelf van XXL behang? Dan helpen wij jou graag. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt onze collega’s bereiken via het volgende telefoonnummer: 0314 820 387.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.