Fotobehang Multitexpro

Het innovatieve fotobehang multitexpro is uniek in zijn soort. Dit behang is meer dan een eyecatcher op jouw muur. Dankzij de allernieuwste technologie, ontwikkeld door XXL Behang zelf, kunnen wij jou helpen om behangen toegankelijk te maken voor iedereen. Doordat het fotobehang multitexpro geleverd wordt in één geheel, hoef jij je geen zorgen te maken over het aansluiten van naden et cetera. Deze delen worden geleverd tot een formaat van 2,90 x 12 meter.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Voordelen fotobehang multitexpro

Maar dat is niet alles. Want naast de innovatie op het gebied van het behangen zelf, brengt het fotobehang multitexpro nog meer unieke eigenschappen met zich mee. Kom jij er bijvoorbeeld tijdens het klussen achter dat de muur oneffenheden bevat (van max. 4mm). Geen enkel probleem! Want dit fotobehang gemaakt van multitexpro werkt egaliserend. Dit bespaart jou tijd en geld voor het egaliseren van de muur. De dikte van het behang heeft als bijkomend voordeel dat dit zorgt voor geluidsdemping én isolatie. Vooral dat laatste is met de huidige energieprijzen geen overbodige luxe.

Het behang heeft daarnaast ook een akoestische werking. Vaak wordt onderschat wat een goede akoestiek kan doen voor een ruimte. Ook dit is namelijk sfeer bepalend. Niemand vindt het prettig om in galmende ruimte te zitten en praten. Denk hierbij aan overheidsgebouwen. Dit zijn vaak grote lege ruimtes, waar het enorm kan galmen. Hier biedt dit materiaal bijvoorbeeld de uitgewezen oplossing voor.

Fotobehang multitexpro draagt bij aan de veiligheid

Niet alleen is het fotobehang multitexpro geschikt voor openbare ruimtes vanwege de akoestische eigenschappen. Het werkt namelijk ook nog eens brandvertragend en beschikt zelfs over een brandcertificaat. Dit maakt het fotobehang multitexpro daarom geschikt voor bijvoorbeeld theaters, bioscopen, restaurants enzovoorts. Mede ook door de grote maatvoeringen van dit materiaal (290 x 1.200 cm). Hierdoor kan het behang de hoge ruimtes die je vaak ziet bij dit soort gebouwen mooi opvullen.

Verbetert de akoestiek

MultiTexPro absorbeert en isoleert geluidsgolven. Elke ruimte gaat erop vooruit als het er rustiger klinkt. Meten is weten! Daarom voerde een gecertificeerd bedrijf een onderzoek uit zodat jij precies weet wat MultiTexPro bijdraagt aan de akoestiek. In de tabel zie je de absorptiewaarde per geluidsfrequentie: hoe hoger de lijn, hoe beter MultiTexPro deze frequentie absorbeert. 

Goed om te weten: een absorptiewaarde is verdeeld tussen 0 en 1. Waarde 0 is vergelijkbaar met een ruimte waar geen geluidsoplossingen staan en het dus erg galmt. Waarde 1 is het beste: deze waarde kun je vergelijken met een open raam waar al het geluid in verdwijnt.

Fotobehang multitexpro specificaties

Kamerhoge wandbekleding, maximale formaat 2,90 x 12 meter uit één stuk. Multitexpro egaliseert tot 4 mm, dus ideaal voor oneffen wanden, draagt bij aan een betere akoestiek (Akoestische waarde: 0,25 aw) en heeft een isolerende werking door de dikte van het materiaal. Dankzij printtechniek op waterbasis is de print geurloos en brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes.

LET OP: MultiTexPro is niet bestand tegen bleekhoudende middelen, deze breken namelijk kleurpigmenten af. Tijdens het snijden kunnen er zwarte korreltjes vrijkomen, deze kunnen opgezogen worden met een stofzuiger of opgeveegd met een veger en blik. Deze kunnen niet nat verwijderd worden. We raden af om blanco / witte bestanden te bestellen. Hier kunnen de zwarte korreltjes wel zichtbaar blijven.

Tip: Multitexpro heeft geen grijze achterkant, zorg ervoor dat de ondergrond effen van kleur is, dit voorkomt kleurverschil.

Fotobehang Multitexpro kopen bij XXL Behang

Kies je ervoor om naadloos fotobehang Multitexpro te kopen, dan kies je voor hoogwaardige kwaliteit, gemak en de mooiste prints. Wij bieden jou een breed assortiment waarbinnen iedereen kan slagen. Voor vragen over onze prints, de bestelvoorwaarden of de materialen kan je ook contact opnemen met een van onze collega’s van XXL Behang. Zij kunnen jou alles vertellen over onze producten, zodat jij de beste keuze maakt! Ook vind je op de website een configurator die jou helpt jouw product samen te stellen. Zo zie jij in een oogopslag hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien. Bekijk de collectie dus snel!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.