Naadloos fotopapier

Fotopapier wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets! Met fotopapier geef je sfeer en identiteit aan een ruimte. Of je nu kiest voor een foto uit onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen of je eigen foto of ontwerp op je muur wil laten pronken: met fotopapier maak je van jouw wand een echte blikvanger. Bovendien kleven er nog veel meer voordelen aan ons fotopapier. Ontdek ze allemaal!

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

De voordelen van naadloos fotopapier

Naadloos fotopapier is natuurlijk bovenal ontzettend mooi. Maar dit is niet het enige voordeel. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het volgende:

  • Kras- en scheurvast materiaal
  • Verkleurt niet in de zon
  • Naadloos aan te brengen
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Volledig personaliseerbaar

De magie van naadloos fotopapier

Heb je een kale wand in je woonkamer? Of zoek je een unieke manier om het hoofdbord van je bed extra te benadrukken? Met fotopapier breng je iedere ruimte tot leven. Een prachtige natuurfoto, een skyline of een vergezicht – de juiste sfeerfoto maakt het interieur van je woning, kantoor of bijvoorbeeld horecazaak helemaal compleet. Dit is de magie van fotopapier!

Fotopapier op maat laten maken kan eenvoudig via onze website. Op die manier bestel je fotopapier dat precies past op jouw wand. Geef de juiste afmetingen door en kies de foto die je graag geprint wil hebben op je fotopapier. Doe inspiratie op in onze beeldbank of spit je eigen fotogalerij door op zoek naar dat ene pareltje dat je graag op je muur wil hebben. Heb je ‘m gevonden? Bereken dan snel de prijs voor de vierkante meters die jij geprint wil hebben en maak je keuze uit één van de vier kwaliteitsmaterialen. Twijfel je nog over het meest geschikte materiaal voor jouw ruimte? Verdiep je dan in de uiteenlopende specificaties en kenmerken van de materialen en maak je keuze of vraag eerst een behangmonster aan om te zien welk materiaal geschikt is.

De juiste foto voor jouw naadloze fotopapier

Voor je fotopapier wil je natuurlijk niet zomaar een afbeelding. Je kijkt er dagelijks tegenaan en wil er niet snel op uitgekeken raken. Daarom is de keuze voor de juiste foto ontzettend belangrijk! Natuurlijk kun je altijd kiezen voor een eigen foto uit je persoonlijke album. Maar op onze website kun je ook gebruik maken van de enorme beeldbank. Met maar liefst 330 miljoen foto’s zit er gegarandeerd een beeld tussen dat perfect past in jouw interieur. Filter op het onderwerp dat je zoekt en ontdek de vele prachtige beelden.

Sanotex
BestPrice!
BasicWallAirtex
MeestGekozen!
WalltexPro
Geurloos!
MultitexPro
Verbeterd akoestiek
en egaliserend
Prijs per m2
(inclusief 21% btw)
€ 23,60€ 25,41€ 26,77€ 35,28€ 54,89
MateriaalPolyesterPolyester met een PVC coatingPolyester met een PVC coatingPolyester3_laags_polyester
Gewicht310 gr./m2370 gr./m2330 gr./m2360 gr./m2710 gr. M2
BrandcertificaatJaJaJaJaJa
PrinttechniekUV-printUV-printUV-printPigmentinkt op waterbasisSublimatie
Minimaal formaat
10 x 10 cm

10 x 10 cm

10 x 10 cm

10 x 10 cm

20 x 20 cm
Maximaal formaat
4,94 x 20 meter

3,14 x 20 meter

4,94 x 20 meter

3 x 12 meter

2,90 x 12 meter
AfwerkingSchoonsnijdenSchoonsnijdenSchoonsnijdenSchoonsnijdenSchoonsnijden
Binnen/BuitenBinnenBinnenBinnenBinnenBinnen
WaterafstotendJaJaJaJaNee
Translucent (doorschijnend)NeeNeeNeeNeeJa
ExtraGrijze backing en PVC-vrijGrijze backingGrijze backing, 100% europees productGrijze backingGeurloos, verbeterd akoestiek en egaliseert tot 4 mm.

Jouw naadloze fotopapier kopen via XXL Behang

Laat je fotopapier snel en vakkundig drukken bij XXL Behang. We werken met passie aan ieder product en zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig kunt genieten van jouw unieke fotopapier. Helemaal op maat gemaakt en van de hoogste kwaliteit. Heb je nog vragen? Neem contact op met ons, dan vertellen we je graag meer!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.