Naadloos fotobehang bos

Haal het natuurlijke en rustgevende gevoel naar binnen, met het fotobehang met een bos van XXL Behang. Terwijl jij op de bank zit kun je heerlijk wegdromen bij de een groen of misschien wel herfstkleurig bos. Je hoort de bladeren bijna ritselen en door de diepte in de afbeelding, lijkt het net alsof je zo de print in kunt lopen. Kies jouw print en combineer deze met een van onze hoogwaardige materialen

Ben je op zoek naar fotobehang met bos? Hieronder vind je veel inspiratie voor jouw behang.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang bos kleuren

Het fotobehang met bos is verkrijgbaar in verschillende kleuren en seizoenen. Hierdoor kan je een print uitzoeken die past bij jouw interieur. Het fotobehang met een bos staat prachtig binnen bijvoorbeeld een landelijk interieur, maar matcht ook erg mooi met natuurlijke materialen. Dit soort materialen komen binnen veel interieurstijlen terug en dus is het fotobehang met een bos heel eenvoudig te combineren.

Fotobehang bos mist

Naast de verschillende kleurvariaties vind je bij XXL Behang bijvoorbeeld ook fotobehang met een bos en mist. Vaak in combinatie met zonnestralen die nog nét niet jouw kamer in schijnen. Dit komt door de hoogwaardige kwaliteit van ons fotobehang met een mistig bos. Deze print geeft een hele rustige en dromerige uitstraling aan een ruimte. Je kunt dit fotobehang dus perfect gebruiken in jouw slaapkamer. Maar ook in de woonkamer kan dit een hele gezellige sfeer geven.

Fotobehang bos kopen bij XXL Behang

Door naadloos fotobehang met een bos te kopen kies je voor een rustige, maar toch echt een absolute blikvanger. Hiermee maak jij jouw interieur uniek. Wij hebben een heleboel verschillende soorten prints van bossen, waardoor je jouw unieke bos niet snel bij de buurvrouw zult zien. Leg de juiste basis voor jouw nieuwe interieur en ga voor het naadloze fotobehang van XXL Behang.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.