Fotobehang woonkamer

Fotobehang in de woonkamer past binnen ieder interieur. Of je nu een stoere of juist landelijke inrichting hebt, wij hebben hét fotobehang voor jouw woonkamer. Dit geeft de ruimte direct sfeer, waardoor je weinig moeite hoeft te doen om het geheel verder aan te kleden. De beelden in binnen ons assortiment variëren van zwart-wit tot kleur en van minimalistisch tot heel uitgesproken. Op deze manier bieden wij fotobehang dat elke woonkamer zal laten stralen. Doordat je een print past die matcht met de ruimte, hoef je niet bang te zijn dat dit te overheersend zal zijn. Zorg ervoor dat het fotobehang de woonkamer complementeert.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang woonkamer industrieel

Stel je voor dat je een fotobehang voor de woonkamer met een industrieel uiterlijk zoekt. Dan zoek je naar beelden die een stoere uitstraling hebben. Het liefst met industriële elementen, zoals: staal, beton of ijzer. Let ook op het kleurgebruik van het behang. Kies voor een industrieel interieur voor fotobehang in de woonkamer dat zwart-wit gekleurd is, of in ieder geval kleuren bevat met een koude ondertoon. Dit past goed bij de industriële uitstraling van deze woonstijl. Zo kan je bij iedere interieurstijl een beeld vinden dat past bij de sfeer die je wilt creëren. Zolang je let op de kernelementen van de betreffende stijl, die sowieso terug moeten komen, behoud je altijd de balans.

Fotobehang woonkamer bloemen

Voor een romantische interieurstijl kan je beter kiezen voor een fotobehang in de woonkamer met bloemen. Ook hierin bieden wij ontzettend veel variatie. Van rozen tot tulpen en van grafische tekeningen tot realistische beelden. Je vindt het allemaal binnen onze beeldbank. Breng de bloemen die buiten in de tuin groeien naar binnen en maak een verbinding met de tuin. De volledige beeldbank doorzoeken is bijna onmogelijk. De hoeveelheid keuzes en mogelijkheden lijken oneindig. Gelukkig kan je met zoektermen precies vinden wat je zoekt. Dus bekijk het nu snel zelf en ontdek nog meer beelden en thema’s.

Fotobehang woonkamer ideeën

Op zoek naar nog meer informatie over het fotobehang voor de woonkamer en ideeën? Bekijk dan onze website. Hier is enorm veel informatie en inspiratie te vinden over de prints, het behang zelf en de toepassingen hiervan. Liever eerst een medewerker spreken, voordat je fotobehang voor de woonkamer aanschaft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder!

Fotobehang woonkamer kopen

Gevonden wat je zocht en wil je dit naadloos behang voor de woonkamer graag kopen? Dat is zo geregeld! Wij hebben namelijk een hele eenvoudige configurator toegevoegd aan onze webshop, waardoor je zeker weet dat jij blij zal zijn met jouw aankoop. Dankzij deze configurator stel je zelf het fotobehang voor jouw woonkamer samen. Beslis wat voor uitsnede je wilt, welk materiaal het beste aansluit op jouw verwachtingen en welke dag jou het beste uitkomt voor de bezorging. Dan staan wij zo snel mogelijk bij jou op de stoep met jouw kunstwerk voor in de woonkamer. Blij met jouw aankoop? Deel jouw aankoop dan als post op een van de socialemediakanalen en tag XXL Behang in jouw foto!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.