Unieke buitenkussens

Creëer buiten ook je eigen unieke sfeer met gepersonaliseerde buitenkussens. Kies voor een print, foto of patroon. Ben jij hier ook naar op zoek? Bekijk dan snel alle mogelijkheden via XXL Behang en bestel je buitenkussens helemaal naar wens!

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Foto zoeken

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Motiflow patronen

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Buitenkussens in jouw loungeset

Je eigen kussens Creëren door te kiezen welke print, foto of patroon je erop wilt hebben. Daarnaast kun je kiezen voor diverse formaten en afwerkingen. Je kunt kiezen voor wit of zwart draad en een witte, zwarte of gouden rits. Kies voor je eigen look and feel en ontvang je buitenkussens snel in huis!

Motiflow voor buitenkussens

Kies 1 van de duizenden Motiflow patronen. Motiflow is een creatieve community van 800 designers. Val op met de mooiste patronen, de patronen zijn nu ook beschikbaar voor buitenkussens. Iedere week verschijnen er nieuwe patronen op de site.

Duurzaam en waterafstotend

Buitenkussens worden gemaakt van ProPES Outdoor: slijtvast én waterafstotend. Zo gaan jouw kussens extra lang mee. Daarnaast is ProPES Outdoor ook nog eens duurzaam, want het is 100% recyclebaar. Er zijn 6 standaard formaten leverbaar. Het materiaal kan gewassen worden op 30 graden. We raden aan om het binnenstebuiten of in een waszak te wassen zodat de print niet direct tegen de trommel komt.

Jouw buitenkussens kopen via

XXL Behang

Laat je buitenkussens snel en vakkundig maken bij XXL Behang. We werken met passie aan ieder product en zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig kunt genieten van jouw unieke buitenkussens. Helemaal op maat gemaakt en van de hoogste kwaliteit. Heb je nog vragen? Neem contact op met ons, dan vertellen we je graag meer!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.