Naadloos fotobehang vogels

Er zijn binnen ons assortiment veel verschillende soorten fotobehang met vogels te vinden. Zo kun je denken aan vliegende vogels, tropische vogelsoorten, vogels in een jungle, veel vogels of juist een rustige print met slechts één vogel. Er is ook voor jou een print die aansluit binnen jouw interieur. Het fotobehang met vogels kan een ruimte in één keer opfleuren, waardoor je niet veel extra accessoires nodig hebt om jouw woon- of slaapkamer gezellig te maken. Juist dit ene statement zorgt ervoor dat de rest van de ruimte rustig en kalm oogt. Dit in tegenstelling tot wat veel mensen verwachten bij een grote print op de muur.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang met vogels binnen jouw interieur

De meeste mensen zijn bang dat fotobehang met vogels te druk zal worden. Dit is niet het geval dankzij de volgende tips. Wil je er zeker van zijn dat de print niet té veel de aandacht zal trekken? Kies dan voor een print met minder of grotere elementen. Dus niet heel veel vogels, maar een paar. Ook is het belangrijk dat je kijkt naar de kleursamenstelling van jouw interieur en de kleuren van het fotobehang met vogels. Zolang deze matchen, zal de print mooi overlopen in jouw interieur. Met deze tips hoef jij dus niet bang te zijn dat het geheel te druk zal worden

Fotobehang vogels en bloemen

Naast afbeeldingen met enkel en alleen vogels, vind je bij XXL behang ook fotobehang met vogels en bloemen. Dit thema bevat vaak meer kleur. Let hierbij dus goed op dat je niet te veel afwijkt van de bestaande kleuren binnen jouw inrichting. Zo kan de print, ondanks de hoeveelheid kleur, toch een mooie aanvulling zijn. Ook wordt het behang vaak gebruikt in kleine ruimtes. Hier worden dan alle wanden bekleed met dit behang, zodat het effect op een minimaal aantal vierkante meters extra groot is.

Fotobehang vogels kopen

Het naadloze fotobehang met vogels kan gecombineerd worden met verschillende materialen. Ieder materiaal heeft andere eigenschappen, waardoor je jouw keuze af kunt stemmen op de ruimte en het doel waarvoor je het fotobehang met vogels gaat kopen. Bij XXL Behang denken wij graag met jou mee. Je mag dus ook altijd contact opnemen met een van onze collega’s.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.