Naadloos fotobehang zwart wit

Maak van jouw muur een waar schilderij met het fotobehang zwart wit van XXL Behang. Door de rustige kleuren past dit behang bij alle interieurs. Zwart en wit zijn kleuren die eenvoudig gecombineerd kunnen worden met zowel koele als warme tinten. Juist in combinatie met zachte warme tinten kan het fotobehang zwart wit een mooi contrast bieden. Hierdoor ontstaat er een balans en wordt het geheel niet té eentonig. Hiermee geef jij jouw interieur een stoere touch.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang zwart wit lijkt misschien wat saai, maar juist door de harde contrasten in de print maak je hiermee een statement. En dat zonder dat het te druk of te aanwezig wordt. Vooral sfeerfoto’s uit de vroegere jaren kunnen hierdoor extra sterk naar voren komen en een verhaal vertellen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan hele eenvoudige prints. Deze zijn op zich niet heel veel zeggend zijn, maar door het contrast kan ineens een lichtspel tevoorschijn komen van donker en licht. Hierdoor tover jij jouw muur om in een kunstwerk op zich.

Fotobehang zwart wit natuur

Naast de klassieke beelden van vroeger is er ook fotobehang zwart wit met natuur foto’s. Een van de populairste prints binnen deze categorie is de leeuwenkop. Maar ook de Schotse hooglander is een veel gekozen print.

Kies voor een rustgevend natuurlandschap in jouw woon- of slaapkamer en relax na een lange dag werken. Door de grote afmetingen en hoge kwaliteit van onze beelden, is het net alsof je naast de Schotse hooglander zit. Combineer het fotobehang zwart wit met houten en stenen materialen, voor het ultieme natuurlijke effect.

Fotobehang zwart wit industrieel

Naadloos fotobehang zwart wit kan je binnen een industrieel interieur perfect combineren. Door gebruik te maken van een print met strakke lijnen en harde contrasten, benadruk je de materialen en vormen die passen bij een industriële woonstijl. Denk aan staal, rechte hoeken en rustige kleuren.

Zwart wit fotobehang kopen

Wij hopen dat je een beter beeld hebt gekregen van zwart wit fotobehang. Kijk zelf welke print het beste past binnen jouw interieur of vraag een van onze collega’s van XXL Behang om advies. Bel met onze klantenservice voor advies en vragen. Dit kan via het volgende nummer: 0314 820 387.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.