Nachtwacht

Naadloos fotobehang Nachtwacht

Met het fotobehang van de Nachtwacht haal jij het Rijksmuseum naar jouw woonkamer. Je hoeft je niet druk te maken over het behangen zelf. Dat begrijpen wij bij XXL Behang maar al te goed. Daarom is al ons behang naadloos. Geen gedoe meer met verschillende stroken, gewoon in één keer plakken. Zo weet jij zeker dat niemand het verschil zal zien tussen de échte nachtwacht en jouw fotobehang met de nachtwacht.

Ben je op zoek naar fotobehang met de Nachtwacht? Hieronder vind je veel inspiratie voor jouw behang.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang Nachtwacht

Durf een statement te maken met het fotobehang van de nachtwacht. Deze eyecatcher geeft een ruimte direct een statige uitstraling, of kan juist voor een mooi contrast zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een modern en klassiek interieur. Iedereen heeft zo zijn eigen stijl. Dus bij XXL Behang willen wij jou ook de mogelijkheid geven een persoonlijke noot toe te voegen.

Daarom kan jij bij XXL Behang kiezen uit diverse materialen fotobehang. Het gaat hierbij om het materiaal en de afwerking van het behang. Zo maak jij jouw fotobehang met de nachtwacht extra chique door te kiezen voor een glanzende afwerking. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor de matte finish. Jij bepaalt!

Naadloos fotobehang met de Nachtwacht op Airtex

Jouw fotobehang met de nachtwacht kan jij dus bestellen op verschillende materialen fotobehang. Een van de mogelijkheden is Airtex. Dit behang heeft een speciale ondergrond waardoor de kleur van de print niet vervaagd en de kleur van de ondergrond hier niet doorheen kan schijnen. Met Airtex hoef jij je ook geen zorgen te maken wanneer er water tegen de muur aanspat. Gelukkig is dit behang waterafstotend! Airtex behang heeft een glanzende finish en geeft daarmee jouw muur een hele chique look.

Koop nu jouw fotobehang met nachtwacht bij XXL Behang

Pak uit! Bestel jouw naadloze fotobehang met nachtwacht of een van onze andere zestien miljoen negenhonderd negenennegentig prints nu bij XXL Behang. Vergeet het knippen, tekenen, plakken, knippen en scheuren. Met ons fotobehang is dit allemaal verleden tijd. Twijfel jij over de behangsoort die het beste past bij jouw interieur? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.