Strand

Naadloos fotobehang strand

Creëer een vakantiegevoel in jouw huis en kies voor het fotobehang met een strand. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende soorten stranden die elk een andere sfeer geven aan jouw woning. Van tropisch fotobehang met tropisch strand, tot fotobehang met een gezellig Nederlands strand. Kies voor een sfeer waar jij iedere dag blij van wordt en wat aansluit bij de stijl in jouw woning.

Ben je op zoek naar fotobehang met strand? Hieronder vind je veel inspiratie voor jouw behang.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Misschien beschik jij wel over een vakantiewoning, waar het fotobehang met strand perfect tot zijn recht komt. In dit geval haal je de omgeving echt naar binnen. Dus ook met slecht weer kan jij je terugtrekken binnenshuis, zonder het strandgevoel kwijt te raken. Bekijk op deze pagina alle verschillende soorten fotobehang met een strand.

Fotobehang strand en duinen

Dankzij het fotobehang met strand en duinen kan je de zeewind bijna door je haren voelen. De heldere kleuren en zachte elementen van dit type behang kan een ruimte veel ruimtelijker maken. Vooral in een ruimte met de juiste lichtinval en veel zonlicht komen deze prints goed tot hun recht. Je kunt het fotobehang me strand en duinen gebruiken in iedere ruimte. Maar ook voor bedrijven, zoals een strandtent, kan dit behang een perfecte aanvulling zijn op het concept.

Fotobehang strand palmboom

Kies jij liever voor het fotobehang met strand en een palmboom? Dan transformeert een ruimte in een keer. Geef jouw woning of bedrijf een tropische uitstraling, met het fotobehang met strand van XXL Behang. Dit product werk bijvoorbeeld perfect binnen een zonnestudio. Jouw klanten zien zichzelf al helemaal vertrekken naar hun vakantiebestemming. Maar denk hiernaast bijvoorbeeld ook aan een kledingwinkel. Dit fotobehang met strand creëert precies de sfeer van vakantie, waar jouw klanten naar uitkijken.

Fotobehang strand kopen

Ben jij op zoek naar naadloos fotobehang met een strand? Dan vind je bij XXL Behang een ruim aanbod aan diverse soorten stranden. Kies jouw favoriet en creëer een compleet nieuwe uitstraling in de gewenste ruimte. Dankzij het fotobehang met strand hoef jij nooit meer op vakantie en kun je volledig tot rust komen in jouw eigen woon- of slaapkamer.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.