Fotobehang keuken

Fotobehang in de keuken? Misschien denk je nu dat dit niet mogelijk is, omdat het morsen met eten ervoor zorgt dat het behang erg vies wordt. Het tegendeel is waar! Het fotobehang voor de keuken van XXL Behang is speciaal aangepast op alle ongemakken die je tegen kunt komen tijdens het koken. Zo maken wij het mogelijk om jouw keuken stijlvol aan te kleden zonder dat je stress ervaart rondom vlekken. Hoe wij dat doen? Dat lees je hieronder. Op deze pagina vertellen wij je alles over de voordelen van speciaal fotobehang voor in de keuken, de mogelijkheden wat betreft prints en hoe je dit behang bestelt.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Voordelen van speciaal fotobehang keuken

Een van de voordelen van speciaal fotobehang voor de keuken is dat het afneembaar is. Dus ook al mors je eten of drinken op het behang, dan is dit geen probleem. Je kunt de vlek namelijk heel eenvoudig verwijderen met een natte doek. Het vergeten van de deksel op de blender is hierdoor een stuk minder erg. Evenals een pan tomatensoep die te hard kookt. Naast dat het fotobehang voor de keuken afneembaar is, heeft het meer voordelen. Zo hebben wij namelijk ook een brandvertragend materiaal wat zorgt voor meer veiligheid in jouw keuken. Een normaal behang van gewoon textiel zou sneller vlam kunnen vatten, waardoor dit ongeschikt is voor de keuken. Met het fotobehang voor in de keuken van XXL Behang is dit probleem dus verholpen.

Prints voor fotobehang keuken

Je kunt bij XXL Behang kiezen uit oneindig veel beelden voor het fotobehang in de keuken. Van allerlei verschillende tegels en houtstructuren, tot afbeeldingen en prints. Met ruim 330 miljoen verschillende opties vind je altijd een ontwerp dat aansluit op wat je zoekt. Behang bijvoorbeeld een muur met een sfeervolle print van koffie. Zo kun je ’s ochtends de koffie al ruiken voordat je het koffiezetapparaat hebt aangezet. Of wat dacht je van een kleurrijke foto met allerlei verschillende soorten fruit en groenten? Wat je ook kiest, jouw keuken krijgt direct een sfeervolle uitstraling.

Fotobehang keuken op maat

Dankzij onze hulptool kan je heel eenvoudig zien hoe het fotobehang in jouw keuken uit zal vallen op de muur. Voer de afmetingen in en de tool snijdt het beeld precies op maat. Je kunt vervolgens zelf het beeld verder naar links, rechts, boven of beneden bewegen. Zo selecteer je het deel van de afbeelding dat jij terug wilt zien op de muur.

Fotobehang in jouw keuken

Wil je dit functionele en stijlvolle naadloos behang voor jouw keuken kopen? Scroll dan eens door de ruime beeldbank en ontdek alle mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, dus lees je goed in voordat je de bestelling plaatst. Twijfel je over jouw materiaalkeuze of vind je het prettig wanneer een van onze experts even met je meekijkt? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 0314 820 387. Onze collega’s kunnen al jouw vragen beantwoorden, zodat jij met een vertrouwd gevoel jouw aankoop af kunt ronden.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.