Fotobehang Airtex

Het fotobehang airtex maakt van de meest saaie muren de prachtigste kunstwerken. Ga jij voor een look a like van een van de kunstwerken uit het Rijksmuseum, of kies je voor een landschap om bij weg te dromen. Waar je ook naar op zoek bent, tussen de 330 miljoen afbeeldingen of Motiflow patronen op onze website vind je altijd wel een ontwerp dat aansluit bij jouw wensen.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Waarom fotobehang Airtex het verschil maakt

Dit is niet zomaar behang, want het fotobehang airtex van XXL Behang kent tal van voordelen. Ben jij huiverig om te beginnen met behangen? Dat is met het naadloze fotobehang airtex nergens voor nodig. Iedereen kan behangen met dit materiaal doordat de print uit één deel bestaat en dus in zijn geheel op de muur geplakt kan worden. Zo heb jij nooit gedoe met het aan laten sluiten van de stroken behang en print.

Dat het fotobehang airtex van XXL Behang een innovatief product is binnen de markt mag duidelijk zijn. Niet veel aanbieders beschikken over naadloos fotobehang dat zo eenvoudig is in gebruik. Maar dat is niet alles want het fotobehang airtex beschikt over nog meer eigenschappen die je niet bij een standaard behangmateriaal terugvindt.

Meer voordelen van Airtex

Een ander voordeel van fotobehang airtex is bijvoorbeeld het vuil- en waterafstotende vermogen. Dit zorgt ervoor dat je vlekken heel eenvoudig kunt verwijderen. Hierdoor hoef jij je dus geen zorgen te maken over een glas drinken dat omvalt of hond die zich even goed uitschudt na een boswandeling.

Is de muur die jij wilt behangen nu nog knalroze? Dan is het niet nodig om de muur eerst wit te schilderen, want dankzij de grijze onderlaag van het fotobehang airtex van XXL Behang, zie je hier niets van! Doordat de ondergrond niet doorschijnt, blijft de kleurechtheid van jouw print ook beter.

Alsof dit nog niet genoeg was, is er nog meer! Dit materiaal is niet alleen praktisch en van hoogwaardige kwaliteit, maar ook nog eens extra veilig. Het werkt namelijk brandvertragend. Dus ook voor openbare ruimtes is dit materiaal zeer geschikt.

Fotobehang Airtex kopen bij XXL Behang

Kies je ervoor om naadloos fotobehang airtex te kopen, dan kies je voor hoogwaardige kwaliteit, gemak en de mooiste prints. Wij bieden jou een breed assortiment waarbinnen iedereen kan slagen. Voor vragen over onze prints, de bestelvoorwaarden of de materialen kan je ook contact opnemen met een van onze collega’s van XXL Behang. Zij kunnen jou alles vertellen over onze producten, zodat jij de beste keuze maakt! Ook vind je op de website een configurator die jou helpt jouw product samen te stellen. Zo zie jij in een oogopslag hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien. Bekijk de collectie dus snel!

Materiaal
Polyester met een PVC coating
Gewicht330 gr./m²
BrandcertificaatJa, B1
PrinttechniekUV-print, enkelzijdig
Maximale printbreedte uit één stuk494 cm
AfwerkingSchoonsnijden, tunnels
Binnen/buitenBinnen
WaterafstotendJa
TranslucentNee
TipWe adviseren je om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.
Extra100% Europees product
MontageMontagehandleiding

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.