Fotobehang walltexpro

Met het fotobehang walltexpro hoef jij je geen zorgen meer te maken over krassen of vlekken op jouw behang. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld om letterlijk tegen een stootje te kunnen. Dit behang materiaal is waterafstotend, vuilafstotend, krasbestendig en duurzaam. Een echte alleskunner onder het behang dus. Het fotobehang walltexpro heeft hiernaast nog vele andere unieke eigenschappen. Hier vertellen wij je verderop op deze pagina meer over.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Naast de unieke eigenschappen van dit behangmateriaal, wordt het fotobehang walltexpro, net als al onze andere behangsoorten, in één deel geleverd. Dit zorgt ervoor dat je geen stroken af hoeft te snijden, het fotobehang walltexpro binnen een mum van tijd op de muur zit en jij je geen zorgen hoeft te maken over de moeilijkheidsgraad van de print. Want deze hoeft dus niet op elkaar aan te sluiten. Ideaal!

Toepassingen Walltexpro

Naast de eerder genoemde toepassingen van het fotobehang walltexpro is dit materiaal ook nog eens brandvertragend. Dit maakt dit tot hét ideale materiaal om mee te behangen in openbare ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan bioscopen, restaurants of overheidsgebouwen. Daarnaast heeft het fotobehang walltexpro een grijze achterkant, waardoor de ondergrond niet door het behang heen zal schijnen. Een felle kleur op de muur? Geen probleem. Bespaar jezelf de tijd en het geld van de hele muur eerst wit sauzen en behang het fotobehang er gewoon direct overheen.

Duurzaam fotobehang Walltexpro

We hebben het al even kort benoemd, maar het fotobehang walltexpro is naast praktisch en prachtig, ook nog eens heel duurzaam. Het is volledig PVC vrij en gemaakt van 100% polyester, waardoor het recyclebaar is. Ook heeft het fotobehang walltexpro de positieve eigenschap dat je hier prints op kan drukken op waterbasis. Dit scheelt een heleboel chemicaliën tijdens het printproces. En het behang is hierdoor ook nog eens helemaal geurloos, voor de mensen die geen fan zijn van de typische verflucht is dit dus helemaal top!

Walltexpro behang kopen

Wil jij naadloos fotobehang walltexpro kopen? Dan is dit mogelijk bij XXL behang. Wij weten er alles van en kunnen jou perfect advies geven. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het volgende telefoonnummer: 0314 820 387.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.