Zelfklevende behangcirkels

Je ziet ze steeds vaker: behangcirkels. Speelse cirkels met een mooi motief, prachtige foto of strak ontwerp die het interieur opfleuren. Ben jij hier ook naar op zoek? Bekijk dan snel alle mogelijkheden via XXL Behang en bestel je behangcirkels op maat en helemaal naar wens!

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Foto zoeken

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Zelfklevende behangcirkels in jouw interieur

Wat is een zelfklevende behangcirkel precies? De zelfklevende behangcirkels zijn echte blikvangers. De ronde vorm zorgt voor een mooi contrast op rechte muren en steekt prachtig af tegen een witte of gekleurde wand. Op die manier geef je extra sfeer aan een ruimte maar pak je het toch net even anders aan. In plaats van een volledige wand met fotobehang kies je voor een speels alternatief in de vorm van behangcirkels. Kies bijvoorbeeld voor pasteltinten in een kinderkamer of ga voor een gedurfde look met oranje of geel in de print van je muurcirkel. Geef het gewenste formaat door en ontvang jouw behangcirkel snel in huis!

Hoe hang je een behangcirkel op?

Het ophangen van een behangcirkel is niet ingewikkeld. Zorg ervoor dat de temperatuur van de ondergrond en omgeving tussen de 10 °C en 32 °C is op het moment dat je de behangcirkel wil aanbrengen. Voor optimale hechting van de behangcirkel is het belangrijk dat de ondergrond droog, schoon en vetvrij is. Gebruik onze signtools voor het beste resultaat!

Verschillende materialen behangcirkels

Voor onze behangcirkels heb je de keuze uit verschillende materialen. Ontdek hier de unieke kenmerken van de materialen en bepaal welke behangcirkel het beste past bij jouw wensen

Gekkotex

Gekkotex is een zelfklevend polyester met matte textieluitstraling. Het materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar. Ben je toch niet helemaal tevreden met de positie van je behangcirkel? Dankzij dit materiaal plak je de muurcirkel gewoon net zo goed ergens anders! Het materiaal is waterbestendig, scheurvast en niet hard-hechtend waardoor het de ondergrond niet aantast. Je kunt Gekkotex snel en bubbelvrij op gladde, vlakke oppervlakken plakken. Let op: Laat geverfde wanden minimaal twee weken drogen voordat je de behangcirkel van Gekkotex aanbrengt. Bevat de gebruikte verf siliconen? Kies dan voor DOT of Roughmark als materiaal voor je behangcirkel. Deze materialen hechten beter op dit type verf.

DOT

DOT is folie voorzien van een zelfklevende lijmlaag met noppenstructuur, ofwel ‘dotjes’. Dit zorgt ervoor dat je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij op vlakke ondergronden kunt plakken. Je kunt de folie makkelijk herpositioneren en verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Roughmark

Roughmark is muurfolie die universeel inzetbaar is en dus op alle ondergronden blijft plakken. Je kunt de folie eenvoudig tot zes maanden na applicatie verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Dit type folie is zowel geschikt voor binnen- als buitenmuren en hecht ook even makkelijk aan ruwe ondergronden zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels.

Jouw naadloze fotobehang kopen viaXXL Behang

Laat je fotobehang snel en vakkundig drukken bij XXL Behang. We werken met passie aan ieder product en zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig kunt genieten van jouw unieke fotobehang. Helemaal op maat gemaakt en van de hoogste kwaliteit. Heb je nog vragen? Neem contact op met ons, dan vertellen we je graag meer!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.