Naadloos fotobehang New York

 Met het behang New York van XXL behang, loop jij door de kamer alsof je echt in New York bent. Of je nu op zoek bent naar Behang van New York in felle kleuren, of toch liever in zwart wit. Hier vind je het allemaal. Onze database is zo groot dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Zo vind je naast het klassieke beeld van de skyline, ook andere foto’s met New York gerelateerde associaties erop.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Naadloos fotobehang materialen

>Bij XXL behang vind je verschillende materialen. Hierop worden de beelden vervolgens afgedrukt. Het materiaal dat je kiest bepaalt heel veel. Het bepaald ook of het beeld mat of glanzend wordt en ook zitten er per doek andere limieten aan de afmetingen. Zo kan het behang van New York heel chique ogen met de glanzende finish, of juist heel stoer en industrieel met de matte finish.

Multitexpro

Multitexpro is een door XXL Behang zelf uitgevonden materiaal. Het is geluiddempend, isolerend en brandvertragend. Dit maakt het materiaal erg geschikt voor openbare ruimtes. Multitexpro zorgt er daarnaast voor dat de ondergrond waarop je wilt behangen geëgaliseerd is. Niet door de muur zelf gladder te maken, maar door ons doek hierop aan te passen. Multitexpro kan oneffenheden in de muur (tot 4 mm) bedekken en egaliseren. Doordat dit een dikker materiaal betreft, zie je ook geen ondergrondkleur. Dit scheelt dus veel geld aan stuc en verf materiaal. Dit materiaal is door zijn andere eigenschappen helaas niet water en vuilafstotend.

Naadloos fotobehang New York

Het behang New York kan je dus bij XXL Behang vinden in diverse uitvoeringen en te bestellen in diverse materialen. Hierdoor stel jij helemaal zelf jouw naadloze fotobehang samen, waar je eindeloos van kunt genieten. Doordat onze behang materialen niet gevoelig zijn voor UV-licht, zal jouw behang niet verkleuren. Het beeld van New York is al jaren razend populair en is daarmee met recht tijdloos te noemen. Dus ook met dit beeld hoef jij niet beng te zijn dat je hier snel op uitgekeken raakt. Heb jij advies nodig bij het kiezen van het perfecte behang? Dan helpen onze medewerkers jou hier graag mee verder. Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 0314 820 387.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.