Fotobehang kinderkamer

Fotobehang maakt de kinderkamer nog mooier. Bij XXL behang vind je allerlei verschillende soorten fotobehang voor de kinderkamer. Wij vertellen je hier alles over op deze pagina. De kamer van jouw zoon of dochter wordt in een keer een stuk minder saai door een volledige muur te behangen met het fotobehang voor de kinderkamer van XXL Behang.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang dieren kinderkamer

Wat dacht je van fotobehang met dieren voor de kinderkamer? Van een jungle vol met apen en slangen, tot een kinderboerderij met schattige schapen en kippen. Je vindt het allemaal op deze pagina. Misschien is jouw zoon of dochter wel fan van paarden? Dan kun je zijn of haar kamer omtoveren tot manage. Dit geldt natuurlijk voor alle verschillende lievelingsdieren. Een grote afbeelding van bijvoorbeeld een dolfijn kan ook heel leuk staan. Lees snel verder voor nog meer inspiratie.

Fotobehang onderwater

Binnen deze categorie vind je ook fotobehang met onderwater beelden. Denk aan kleurrijke beelden van koraal, zeepaardjes, dolfijnen, vissen en een blauwe zee. Deze afbeeldingen komen je waarschijnlijk bekend voor wanneer je films als; De kleine zeemeermin of Nemo hebt gezien.

Voordelen van XXL fotobehang voor de kinderkamer

Bij XXL koop je niet zomaar fotobehang. Doordat het fotobehang wordt geleverd in één deel kun je dit heel eenvoudig aan de muur bevestigen. Je hebt geen zorgen over dat de verschillende delen perfect moeten zijn of dat als er een stuk scheurt, de hele muur is verpest. Met het fotobehang van XXL Behang kan iedereen behangen. Ook als je nog nooit een muur hebt weten wij zeker dat dit jou lukt. Bij hoge en brede muren raden wij wel aan om iemand te vragen je even te helpen, omdat het om veel behang gaat. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit allerlei verschillende materialen. Lees op onze website meer over de verschillen tussen deze materiaalsoorten en kies voor het materiaal dat het meest voldoet aan jouw eisen.

Fotobehang kinderkamer kopen

Wil jij naadloos behang voor de kinderkamer kopen? Stel dan zelf jouw doek samen door middel van onze handige configurator. Hiermee kun je direct de juiste hoogte en breedte opgeven en jouw perfecte materiaal uitzoeken. Je ziet direct een voorbeeld van hoe jouw fotobehang uitgesneden zal worden. Zo kun je zelf nog schuiven en kiezen welk deel van de afbeelding wegvalt en welke niet. Voeg jouw zelf samengestelde fotobehang toe aan jouw winkelwagen en kies een betaal en bezorgmethode. Je krijgt het fotobehang voor de kinderkamer veilig thuisbezorgd. Dus stel nu snel jouw fotobehang samen via deze pagina en bestel!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.