Naadloos fotobehang dieren

Til jouw jungle chique interieur naar een hoger niveau met het fotobehang dieren van XXL Behang. Je vindt bij ons bijvoorbeeld een fotobehang met flamingo’s en zebra’s . Passen de iets minder tropische dieren beter binnen jouw interieur? Dan vind je bij ons ook een print van een hert of bizon. Met miljoenen foto’s zit er zeker iets tussen wat aansluit bij jouw wensen.

Ben je op zoek naar fotobehang met dieren? Hier vind je veel inspiratie voor jouw behang.

Niet gevonden waar je naar zocht? Via onderstaande buttons kun je kijken in onze collectie, een foto zoeken of een eigen foto uploaden.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Waar je ook voor kiest, door fotobehang met dieren toe te voegen aan jouw interieur komt jouw woon- of eetkamer direct tot leven. Het zorgt voor sfeer, karakter en zegt meer dan één kleur ooit zal doen. Dus twijfel niet en bekijk nu snel al het fotobehang met dieren op deze pagina!

Hoe kies je het juiste fotobehang?

Voor je begint met het uitzoeken van een geschikte print, is het belangrijk om goed rond te kijken in de ruimte. Bepaal welke hoofdkleuren terugkomen binnen jouw interieur en welke accentkleuren je kunt ontdekken. Hierdoor ontstaat er een bestaand kleurenpallet. Op basis hiervan kan je binnen ons assortiment gaan zoeken naar een print die hier perfect op aansluit. Zo zie je bij de categorie fotobehang met wilde dieren veel groen en bruintinten terugkomen. Dit zijn kleuren die je eenvoudig kunt combineren. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan denken wij graag met jou mee! Neem contact op met onze klantenservice en dan helpen wij jou met het vinden van het perfecte behang.

Is naadloos fotobehang met een dier niet helemaal jouw ding? Dan hebben wij gelukkig nog 17 miljoen andere prints waar jij uit kunt kiezen. Bekijk alle prints hier en begin met het upgraden van jouw woon- eet- of slaapkamer!

Naadloos behang dieren kopen?

Niet alleen vind je bij XXL Behang de mooiste prints, maar ook beschikken wij over de nieuwste en meest innovatieve behang materialen. Denk hierbij aan afneembaar behang en zelfs brandvertragende materialen.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.