Fotobehang babykamer

Fotobehang voor de babykamer is super leuk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afbeelding van wolkjes voor een dromerige sfeer. Of misschien vind je iets van Disney wel ontzettend mooi? Waar je ook naar op zoek bent bij XXL Behang vind je het. Met onze beeldbank van meer dan 300 miljoen foto’s, is er ook zeker een fotobehang voor jouw babykamer te vinden. Gelukkig kun je de beeldbank van 300 miljoen foto’s wel filteren, dus je vindt snel wat je zoekt. Kom op deze pagina meer te weten over fotobehang voor de babykamer en welke verschillende soorten je bij ons vindt.

Vanaf 23,60 per m²

Onze collectie

Laat je inspireren! Bekijk laatste trends en meest gekozen foto’s.

Vanaf 23,60 per m²

Zoek een foto

Op zoek naar een specifieke foto? Zoek in onze beeldbank met ruim 330 miljoen afbeeldingen.

Vanaf 23,60 per m²

Gebruik je eigen foto

Geef je muren een persoonlijke touch door jouw eigen foto te gebruiken voor jouw ontwerp.

Vanaf 28,60 per m²

Zoek een patroon

Op zoek naar een specifiek patroon? Zoek in onze motiflow collectie.

Fotobehang babykamer meisje

Voor diegene die op zoek zijn naar fotobehang voor een babykamer van een meisje hebben wij bijvoorbeeld fotobehang van prinsessen. Maar ook verkopen wij fotobehang met een bloemen print voor een iets rustigere uitstraling. Met ons ruime assortiment is er meer dan voldoende keuze wat betreft fotobehang voor de babykamer. Niet alleen voor prinsessen, maar ook voor prinsen is er fotobehang verkrijgbaar in onze webshop.

Fotobehang babykamer jongen

Fotobehang voor de babykamer van een jongen kan gaan over prinsen, maar ook over bijvoorbeeld haaien, autootjes of de ruimtevaart. Al deze onderwerpen en nog veel meer zijn te vinden bij XXL behang. Zo weet je zeker dat je niet talloze bedrijven af hoeft te zoeken naar het perfecte behang, want wij hebben dit al voor jou verzameld. Nu zijn dit redelijk stereotypen onderwerpen, dat beseffen wij ons ook. En daarom willen wij benadrukken dat al het fotobehang natuurlijk prima geschikt is voor beiden.

Fotobehang babykamer genderneutraal

Dat brengt ons bij het fotobehang voor de babykamer die genderneutraal moet zijn. Als jij op zoek bent naar een neutrale babykamer die voor beide kan, ben je ook bij XXL Behang aan het juiste adres. Zo zijn er ook een heleboel neutrale prints verkrijgbaar in rustige kleuren. Je vindt alle mogelijkheden hier. Zoek op eenterm en zie direct de honderden of zelfs duizenden zoekresultaten. Het kan bijna niet anders dan dat hier ook een fotobehang voor jullie babykamer bij zit. Kortom bij XXL Behang vind je alles wat je nodig hebt. Lukt het niet direct om te vinden wat je zoekt? Vraag een van onze collega’s om hulp. Zij kunnen je helpen bij het zoeken naar het fotobehang dat aansluit op jouw verwachtingen.

Fotobehang babykamer kopen

Wil je fotobehang voor jouw babykamer kopen? Dat lukt zeker weten op onze website. Dankzij een breed aanbod en snelle levering kun je voor het weet beginnen met het inrichten van de kamer. Doordat wij naadloos behang verkopen dat is gemaakt uit één stuk doen, hoef jij je geen zorgen te maken over de print. Geen gedoe met deze de verschillende stroken op elkaar aan laten sluiten, want er is geen sprake van stroken. Stel jouw fotobehang zelf samen met de configurator op onze website. Hier kun je de afmetingen doorgeven en het materiaal kiezen. Alle materialen hebben andere eigenschappen, dus lees de beschrijving goed! Bestel nu snel jouw perfecte fotobehang voor de babykamer en ontvang jouw bestelling razend snel.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.