Naadloos fotobehang wereldkaart

Laat jouw passie voor reizen terugkomen in jouw interieur, door het fotobehang met wereldkaart van XXL Behang. Ook als je geen wereldreiziger bent is dit een print die past binnen veel interieurstijlen. Dankzij de mogelijkheid om jouw print groot af te laten drukken, maak jij met het fotobehang met wereldkaart meteen een statement.

Naadloos fotobehang wereldkaart

Misschien heb je wel een kale muur die wat aankleding kan gebruiken, alleen wil je niet dat het té druk wordt? In dat geval is het fotobehang met wereldkaart een stijlvolle, maar toch redelijk veilige keuze. In tegenstelling tot andere prints is deze iets rustiger en dus goed te combineren.

Behangen is heel eenvoudig met de producten van XXL Behang

Behangen wordt heel eenvoudig dankzij de revolutionaire materialen van XXL Behang. Al onze prints worden geleverd in één deel. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken over het recht aanbrengen van stroken. Een ander voordeel van jouw naadloze fotobehang met wereldkaart is dat deze niet scheurt of kreukt. Hierdoor wordt behangen heel makkelijk en een stuk minder stressvol.

Niet alleen het behang aanbrengen, maar ook in gebruik hoef jij je minder druk te maken over eventuele beschadigingen. Wij hebben verschillende materialen behang, gemaakt met de nieuwste innovaties op het gebied van textiel en doekwerk. Hierdoor profiteer jij van de hoogste kwaliteit, waar jij jaren plezier van hebt.

Walltexpro

Neem bijvoorbeeld het materiaal WalltexPro®. Dit materiaal is kras- en stootvast, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken wanneer iemand de stoel net iets te hard naar achter schuift. Laat iemand per ongeluk een glas water vallen? Geen probleem, dit behang is waterafstotend! WalltexPro heeft een matte afwerking en is ook nog eens helemaal geurvrij.

Veilig en snelle levering met ons eigen transport

Bestel voor minimaal €75 aan naadloos fotobehang en profiteer van onze eigen bezorgservice. Hiermee willen wij er zeker van zijn dat er onderweg niets misgaat met jouw bestelling. Denk bijvoorbeeld aan vertragingen of beschadigingen die buiten onze macht om ontstaan. Heb jij een bestelling geplaatst voor een minimaal bedrag van €100, dan is onze bezorging ook nog eens helemaal gratis!

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.