Naadloos fotobehang bloemen

Dankzij het fotobehang met bloemen van XXL behang verandert een kale ruimte in een gezellige en kleurrijke plek, waar je de bloemen bijna kunt ruiken. Dit fotobehang met bloemen is heel geschikt voor bijvoorbeeld een tuinhuisje, een woonkamer, eetkamer of bijvoorbeeld in de hal. Voor iedere ruimte en iedere stijl bieden wij fotobehang aan met bloemen.

Bij XXL Behang kan je naast heel veel verschillende prints ook kiezen uit verschillende materialen. Al deze materialen hebben innovatieve specificaties die ons behang zo uniek maken binnen de markt. Denk bijvoorbeeld aan brandvertragend vermogen, vuilafstotend vermogen en akoestische voordelen. Ben jij geen held met behangen? Geen probleem, want al ons behang wordt in één deel geleverd. Hierdoor wordt behangen in één klap een stuk eenvoudiger. Het bespaart jou veel gedoe en biedt de garantie dat jouw ontwerp perfect wordt weergegeven op de muur, zonder scheve lijnen of niet goed aangesloten stukken.

Naadloos fotobehang pioenrozen

Fotobehang met pioenrozen zou zomaar eens geluk kunnen brengen. Deze bloem staat namelijk voor geluk en voorspoed. Deze sierlijke en zachte bloem geeft een jouw kamer direct een romantische uitstraling. Dit fotobehang met bloemen past perfect bij een romantisch barok interieur, maar ook bij bijvoorbeeld een landelijk interieur. De pioen kan je vinden tussen ons assortiment fotobehang met bloemen. Hier vind je verschillende soorten en kleuren van de pioenroos, waardoor je het behang volledig af kunt stemmen op jouw interieur.

Naadloos fotobehang rozen

Geef jouw kamer een romantische uitstraling door fotobehang met rozen terug te laten komen op bijvoorbeeld één muur. Dit kan een mooi effect geven achter bijvoorbeeld jouw bank of achter een kast. Zo breekt het patroon en worden de meubels omlijst met vrolijke rozen. Een fotobehang met bloemen kan verwerkt worden in bijvoorbeeld een landelijk, brocante of bohemian interieur.

Fotobehang Japanse bloesem

De Japanse bloesem geeft een prachtig en zelfs rustgevend beeld in jouw kamer. Het is niet voor niets dat je de bloesem vaak terug ziet komen bij een wellness of bij grote skincare merken. De zachte roze kleuren zorgen ervoor dat dit beeld niet te aanwezig is in de ruimte, waardoor je het makkelijk kunt toepassen binnen het interieur. Heb jij heel toevallig een Japans restaurant? Dan kan je de Japanse bloesem ook laten afdrukken op MultiTexPro. Dit materiaal is brandvertragend, waardoor het zeer geschikt is voor openbare ruimtes. Hiermee dus ook voor bijvoorbeeld een restaurant. Bekijk alle beelden met Japanse bloesem tussen ons assortiment fotobehang met bloemen.

Fotobehang kopen bij XXL Behang

Heb je naadloos fotobehang met bloemen gevonden dat perfect aansluit bij jouw interieur? Bij XXL Behang kan jij dankzij onze behangmonsters een weloverwogen keuze maken voor welk behang materiaal jij gaat. Dit bieden wij aan omdat wij niet alleen het standaard behang materiaal aanbieden, maar innovatieve materialen die het beste overkomen wanneer je deze vast kunt houden. Zo willen wij jou helpen bij het vinden van het perfecte behang voor jou. Vind jouw favoriete beeld in onze beeldbank

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.