Fotobehang Sanotex

Binnen ons aanbod behangmaterialen vind je onder andere het fotobehang sanotex. Dit materiaal kent vele voordelen die wij hieronder verder toe zullen lichten. Je kunt hierbij denken aan voordelen op het gebied van: kleur, brandveiligheid en schoonmaken. Fotobehang sanotex is niet vergelijkbaar met het standaard behang wat je kent uit een willekeurige bouwmarkt. Dit behang is veel meer dan alleen een mooie print op de muur. Lees daarom snel verder voor meer informatie over fotobehang sanotex.

Voordelen fotobehang sanotex

Het fotobehang sanotex kent verschillende voordelen. Dit materiaal heeft een grijze onderlaag, waardoor de kleuren op de ondergrond niet door zullen schijnen. Dit draagt bij aan een hogere kleurechtheid van jouw gekozen foto of print. Daarnaast is fotobehang sanotex ook geschikt voor ruimtes zoals bijvoorbeeld de keuken. De vuil en waterafstotende eigenschappen zorgen ervoor dat vlekken door het koken eenvoudig verwijdert kunnen worden. Je maakt het behang schoon met een doek en de vlek is verdwenen.

Om dezelfde reden is dit materiaal ook bijzonder goed te gebruiken in bijvoorbeeld restaurants. Ook hier gaat vrij snel iets om. Dan is het wel zo prettig dat je dit binnen een handomdraai hebt opgelost. Niet alleen de voordelen op het gebied van schoonmaken zorgen ervoor dat sanotex perfect is voor openbare gebouwen. Een ander groot voordeel is namelijk dat dit materiaal brandvertragend werkt. Hierdoor maak je de ruimte niet alleen mooier, maar ook veiliger!

Toepassingen fotobehang sanotex

We benoemden het eigenlijk al even, maar het fotobehang sanotex is dus perfect voor openbare ruimtes. Met afmetingen tot 4,94 x 20 meter kun je grote hallen omtoveren tot gezellige ruimtes. Maak bijvoorbeeld een statement in jouw restaurant door een enorme print van een kreeft of andere gerecht aan te brengen. Of ga jij toch liever voor een print die momenteel helemaal on trend is, zoals de palmbladeren?

De afmetingen hoeven natuurlijk niet zó groot te zijn. Jij beslist zelf hoe groot jouw fotobehang sanotex moet zijn. Daardoor kan je het ook binnenshuis perfect aanbrengen. Maak jouw huis met een eigen foto op fotobehang, canvas, zelfklevende behangcirkel, wandcirkel of een akoestisch paneel nog persoonlijker.

Fotobehang sanotex kopen bij XXL Behang

Ben jij van plan naadloos fotobehang sanotex te kopen? Vind dan op onze website meer dan 330 miljoen afbeeldingen of patronen. Hier zit er ook vast één tussen die aansluit op jouw stijl en wensen. Let er altijd op dat je 5 cm extra berekent voor de boven en onderkant van jouw behang. Zorg ervoor dat ook wanneer deze 5 cm eraf gesneden zou moeten worden, je nog altijd tevreden bent met de print. Wij adviseren dit omdat een plafond en vloer nooit helemaal recht lopen. Voor meer tips en het stellen van jouw vragen over ons fotobehang sanotex, onze prints, de betaling of verzending kan je altijd contact opnemen met XXL Behang. Bel hiervoor het volgende telefoonnummer: 0314 820 387.

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.