Naadloos fotobehang Schotse Hooglander

De perfecte eyecatcher voor een landelijk interieur is het fotobehang met de schotse hooglander. Dit imposante dier maakt direct indruk op jouw visite. Door zijn dikke vacht geeft het beeld ook meer structuur aan jouw inrichting.

Schotse Hooglander fotobehang

Landelijke interieurs kunnen soms heel lief en zacht overkomen, maar met het fotobehang met schotse hooglander voeg jij een heel stoer element toe, wat een mooi contrast veroorzaakt binnen het interieur. Binnen de categorie fotobehang met schotse hooglander zijn er verschillende varianten te vinden op onze website.

Fotobehang Schotse Hooglander zwart wit

Je kunt het fotobehang met een schotse hooglander in zwart wit ook bestellen. Dit is een manier om het fotobehang niet te opvallend terug te laten komen binnen jouw interieur, maar toch een statement te maken. In deze uitvoering wordt het beeld nog stoerder en kan het zelfs worden gebruikt in bijvoorbeeld een industrieel interieur. Doordat het fotobehang met schotse hooglander zwart wit is, kan het eenvoudig gecombineerd worden met verschillende kleuren. Je hoeft het fotobehang dus niet telkens te verwisselen. Zo gaat het fotobehang lange tijd mee en kan jij jouw interieur gerust vervangen.

Naadloos fotobehang materialen

Het fotobehang met schotse hooglander is verkrijgbaar in verschillende behang materialen. Je hebt een ruime keuze uit bijvoorbeeld vuil- en waterafstotende materialen, brandvertragend materiaal, duurzaam behang materiaal of geluiddempend materiaal. Alle materialen hebben ook hun eigen afwerking, wat het fotobehang net weer een andere uitstraling geeft. De afwerking kan zowel mat als glanzend zijn.

Schotse hooglander fotobehang kopen

Ben jij enthousiast geworden over naadloos fotobehang met schotse hooglander? Bekijk dan alle mogelijkheden en bestel snel die van jou! Je kunt bij XXL Behang betalen met bijvoorbeeld IDeal, Creditcard, Apple Pay. Voor de overige betaalmogelijkheden verwijzen wij je graag door naar onze betaalpagina. De levertijden liggen tussen de twee en acht werkdagen. Dit kan verschillen per behang materiaal. Heb jij andere vragen en kan jij de antwoorden hierop niet vinden op onze website, dan mag je natuurlijk altijd bellen met onze klantenservice

Jouw favoriete foto op de wand in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in de ruimte kunt gieten.

100% Nederlandse productie

Al onze producten worden geprint en afgewerkt in Nederland.

Brandvertragend

Veel producten zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor openbare ruimtes.

Eigen bezorgdienst

Onze producten worden met ONB (onbezorgd bezorgd) rechtstreeks bij jou afgeleverd. Hierdoor is onze leverbetrouwbaarheid 99% en zijn schades tot een minimum beperkt.